Multumim

Multumim !<

Concurs pentru ocuparea unui post de administrator financiar

Multumim !<

Anunţ important

Grădinița cu Program Prelungit Nr 9, din Satu Mare, judeţul Satu Mare, Aleea Tarnavei Nr.18, telefon/fax 0361 804852, organizează concurs pentru ocuparea unui post de administrator financiar 1 M, 0,5 norma, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacant in statul de functiuni al institutiei, in accord cu prevederile H.G. nr.1027/2014 publicat in MO 854/24.11.2014. Concursul va avea loc in data de 22.06.2015 la ora 08,00 la sediul Gradinitei PP Nr.33 Str. Somesului nr.4.
Detalii....

Eveniment de mare bucurie

Multumim !<

Receptia oficiala a lucrarilor de investitii din gradinita noastra in prezenta oaspetilor:

 • d-ul Primar –Dorel Coica
 • d-ul Viceprimar –Radu Roca
 • d-ul deputat Kereskenyi Gábor
 • d-na Anca Marinescu sef serv.inv.
 • d-nul Szűcs Zsigmond sef servicii investitii-ISJ
 • d-ul inspector general – Claudiu Mondici
 • d-nele insp. specialitate si ruta Leontina Ghit si Szejke Ottilia
 • Patronii firmelor executante
 • Un numar mare de parinti copii, angajatii unitatii.

Intr-un cadru festiv copiii, parintii si angajatii, prin cuvantul d-nei director, Pop Elisabeta, multumesc Primariei pentru investitia in ultimii doi ani, in valare de 133 938 lei lei, prin care s-au schimbat geamurile si sistemul de incalzire. Investitia materiala se converteste in servicii educationale si mai performante, prin asigurarea unui confort optim pentru copii. Acesti copii, parintii lor, precum si multe generatii ce vor urma sunt recunoscatori. Speram ca vor fi si multe astfel de evenimente.

,,Hai la must cu voie buna’’

Multumim !<

,,Hai la must cu voie buna’’ –,, Mustos jokedv’’- ,,Traubenfest’’

Dis de dimineata in curtea gradinitei a fost creat un adevarat centru educational amenajat pentru desfasurarea de activitati curriculare integrate cuprinzand: Domeniul Stiinta - activitati de cunoastere a naturii (observare strugurele si transformarea in must) activitate matematica de percepere a formelor, marimilor si numarare; Domeniul Psiho-motric la copil s-a dezvoltat indemanarea de a culege strugutrii, de a culege boabele de pe ciorchine, de a transporta mici cosulete; Domeniul Om si Societate fiecare copil a perceput ce se intampla la culesul strugurilor, au cantat, s-au jucat, cum numai la gradinita e posibil. Starea de bine al fiecarui copil a fost evidenta. Activitate comuna cu parintii al carei scopuri au fost:

 • Promovarea multiculturalitatii
 • Pastrarea traditiilor
 • Asigurarea ,,starii de bine’’ al fiecarul copil – el se simte cel mai bine acolo unde sunt si cei dragi lui si atunci cu totii se simt bine.

Parinti, copii, educatoare au petrecut catev a ore cu cantec, joc si voie buna in curtea gradinitei cu mustul dulce, bucate diverse si o formatie de lautarii. Scopul a fost realizat, toata lumea-i multumita, cine crede sau nu crede sa caute pozele pe facebook.

Mulţumim

Multumim !<

Mulţumim Primăriei Satu Mare

pentru buna colaborare şi sprijinul acordat pe tot parcursul anului şcolar în vederea asigării bunei funcţionări a grădiniţei noastre (achitarea la timp a facturilor de întreţinere, răspunderea promptă la orice solicitare din partea noastră).
Evidenţiem că:
Pentru îmbunătăţirea continuă a condiţiilor din unitatea noastră Primăria Satu Mare a continuat investiţiile astfel:

 • Investiţii geamuri termopane - 2013 în valoare de 59 790 lei - 2014 în valoare de 23 100 lei
 • Investiţii calorifere noi in valoare de 51 048
 • Reparaţii igienizări, dotări mobilier hol, amenajare cabinet consilier psihopedagogic, instalatii electrice - 2013 în valoare de 45162 lei - 2014 în valoare de 33107 lei
  Mulţumim SC Draxelmaier Sisteme Electrice SRL pentru generoasa sponsorizare în valoare de 7 000 Euro în vederea dotării grupelor program prelungit maghiară şi program prelungit germană, de asemenea mulţumim Asociaţiei de Părinţi „Razele Dimineţii”-GPP Nr.9 pentru donaţiile făcute (băncuţe hol, aparatură, jucării şi decoraţiuni pentru mediu ambiental) în valoare de 6 000 lei. Toate eforturile noastre sunt pentru copiii acestei unitati in care dorim ca fiecare copil sa se simta bine si fiecare parinte sa fie multumit.

Acum e toamna, Da !

Acum e toamna, Da !<

Outdoor education

In data de 3 oct.2013 s-a desfasurat o activitate didactica intr-o forma inedita integrandu-se in conceptul ,,Outdoor education.’’ Sub genericul ,,Acum e toamna, Da !’’ copiii au avut parte de invatare pe ateliere amenajate in curtea gradinitei. Educatoarele au amenajat 4 ateliere de lucru: ,,De pe camp, pe masa noastra’’,, Camara legumelor’’,,Gustul fructelor’’ si ,,Mustaria lui Andrei’’Dotarea acestor centre s-a realizat cu sprijinul parintilor, entuziasmati pentru o astfel de activitate. Pe rand fiecare grupa de copii condusi de educatoarele lor au poposit in fiecare centru si s-au indeletnicit cu: desfacut fasole, cules, depanusat,desfacat porumb, , batut floarea soarelui, au pus legume asortate la borcan, au pus varza la morat, au curatat nuci, au pus compot, au insirat fructe la uscat, au cules strugurii de pe via din curte, au desfacut boabele de pe ciorchine, au macinat struguri, au pus in presa de struguri de unde a curs mustul dulce de care s-au bucurat cu totii. Toata activitatea a durat 2 ore in care toti au facut de toate. Intr-o atmosfera de veselie, copiii au demonstrat mare interes si placere pentru manuirea materialelor. .
Bogatia si diversitatea materialelor din natura a facilitat dobandirea de cunostinte si deprinderi pentru copii. Ziua va ramane de neuitat copiilor iar cadrele didactice promitem sa mai realizam astfel de activitati..
Vezi album foto

Prima zi de gradinita

Prima zi de gradinita

Gradinita si-a deschis portile

Zi cu multe zambete si emotii. Sute de prichindei cu flori in mana au sosit voiosi la gradinita, alaturi de parinti, gata pentru noul an scolar. In prag au fost intampinati de Zane din povesti, indulcindu-le entuziasmul si poftindu-i in grupele lor unde educatoare i-au primit cu multa caldura. Emotii pentru toti: copii, parinti, educatoare. Cei mai emotionati au fost cei care au venit pentru prima data la gradinita. Ceilalti s-au bucurat de revedere. Putinele lacrimi au fost sterse cu multa gingasie de catre doamnele educatoare, descoperind impreuna bucurii din gradinita.
Joaca i-a cucerit pe toti copiii, facand prima zi sa fie una foarte reusita si dorim ca fiecare zi sa le aduca noi satisfactii la gradinita.
Mult success in noul an scolar!!! Vezi album foto

Întâlnirea metodica a inspectorilor

întâlnirea metodică a inspectorilor

În armonie cu natura

Pe 22 Martie s-a sărbătorit Ziua Mondială a Apei (Vezi album foto ...) şi la grădiniţa noastră, unde au avut loc o serie de activităţi educative şi distractive pe aceasta temă. Ziua a debutat cu discuţii şi o prezentare power point la retroproiector despre apă, efectele şi cauzele poluării, despre ce pot face copiii pentru a păstra şi economisi apa. Copiii au mai putut răsfoi cărţi, albume, reviste şi pliante pe aceeaşi temă. Momentul culminant al zilei l-au reprezentat diferitele experimente efectuate cu apă, din care ei au putut observa efectele poluării apei. Grupa mica şi mijlocie, program normal, conduse de educatoarele Supuran Gabriela şi Barabas Eva au confecţionat bărcuţe din materiale din natură şi reciclabile pe care le-au lansat mai apoi pe lacurile special amenajate. Grupa mare A program prelungit şi grupa pregătitoare, program normal, conduse de educatoarele Olar Maria, Pop Elisabeta şi Ponţoc Daniela au desfăşurat mai multe jocuri folclorice.Cei din grupa mica condusi de educatoarea Toc Lucia s-au constituit in ,,patrula apei’’ au urmarit ca nici un robinet să nu rămână deschis, pentru prevenirea risipei de apă. Fiecare copil a primit ca şi recompensă câte un ecuson în fomră de picătură de apă cu mesaj eco despre apă.

Campania „Ajutam Împreuna”

Ziua cea mare: A sosit Kaufland la Gradinita noastra!!!

Ziua cea mare: A sosit Kaufland la Gradinita noastra!!!

În data de 7 iunie grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 9 din Satu Mare a găzduit un eveniment deosebit. La acesta au participat reprezentanţii Kaufland România,(Vezi albumul foto...) conducerea şi colectivul grădiniţei, părinţi şi copii şi reprezentanţi ai comunităţii locale pentru a asista la predarea oficială a materialelor strânse în urma campaniei „Ajutăm Împreună”, care s-a desfăşurat în perioada decembrie 2012 – martie 2013, către Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 9 Satu Mare.Kaufland România, împreună cu Fundaţia „Copiii – viitorul nostru” au susţinut şi sponsorizat Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 9 Satu Mare de pe strada Tarnavei, donând materiale şi mobilier pentru copii, acţiunea făcând parte din strategia campaniei de implicare în viaţa socială. La acest eveniment au participat : preşedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Adrian Ştef, viceprimarii Marcela Papici şi Radu Roca, inspectorul şcolar general Mariana Roman, Leontina Ghiţ, inspector al învăţământului preşcolar Satu Mare, Adrian Zbona – şeful Poliţiei Municipale Satu Mare şi Elisabeta Pop – directorul Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 9 Satu Mare. În semn de mulţumire, cele 23 de cadre didactice şi 325 copiii au pregătit pentru oaspeţi un spectacol deosebit cu numere de dans spectaculoase.

Ziua Mondială a Apei

Ziua Mondială a Apei

Activităţi educative şi distractive pe aceasta temă

Pe 22 Martie s-a sărbătorit Ziua Mondială a Apei şi la grădiniţa noastră, unde au avut loc o serie de activităţi educative şi distractive pe aceasta temă. Ziua a debutat cu discuţii şi o prezentare power point la retroproiector despre apă, efectele şi cauzele poluării, despre ce pot face copiii pentru a păstra şi economisi apa. Copiii au mai putut răsfoi cărţi, albume, reviste şi pliante pe aceeaşi temă. Momentul culminant al zilei l-au reprezentat diferitele experimente efectuate cu apă, din care ei au putut observa efectele poluării apei. Grupa mica şi mijlocie, program normal, conduse de educatoarele Supuran Gabriela şi Barabas Eva au confecţionat bărcuţe din materiale din natură şi reciclabile pe care le-au lansat mai apoi pe lacurile special amenajate. Grupa mare A program prelungit şi grupa pregătitoare, program normal, conduse de educatoarele Olar Maria, Pop Elisabeta şi Ponţoc Daniela au desfăşurat mai multe jocuri folclorice.Cei din grupa mica condusi de educatoarea Toc Lucia s-au constituit in ,,patrula apei’’ au urmarit ca nici un robinet să nu rămână deschis, pentru prevenirea risipei de apă. Fiecare copil a primit ca şi recompensă câte un ecuson în fomră de picătură de apă cu mesaj eco despre apă.

Copyright Grădiniţa cu Program Prelungit nr.9 © 2013 Toate drepturile rezervate
Hosted&Designed by Plazainfo.ro